Saunatarina

Alussa oli Kalja, Sauna ja Kalle

Niin kuin kaikki parhaat tarinat, myös Sauna Kalle sai alkunsa tuosta kuumasta höyryisestä hikihuoneesta, jossa suomalaiset löylyttelevät vuodessa yhteensä 200 miljoonaa kertaa.

Kuvittele itsesi ottamassa elämäsi parhaita löylyjä mökkisaunassa lämpimänä juhannuspäivänä. Olet juuri saanut pakolliset klapinhakkuut tehtyä ja voit vihdoin nauttia kesäillasta ystäviesi kanssa lauteilla. Ilta on vasta nuori, joten tähän mennessä kukaan kavereistasi ei ole vielä hukkunut eikä grilli syttynyt palamaan. Juhlafiilis on huipussa. Otat kavereiden kanssa saunaan mukaan lähimmästä kaupasta ostamasi IPA-sixpackin, joka maksoi mielestäsi liikaa. Valitit tästä olutharrastajakaverillesi, joka osaa kertoa, että Suomessa olutvero on 1900% suurempi kuin Saksassa. Kuitenkaan edes tämä tieto ei pilaa sinun löylyfiilistä.

Heität löylyä kiukaalle ja otat ensimmäisen siemauksen raikkaasta IPAsta. Juttu luistaa hyvin ja pian olet juonut puolet keppanastasi. Jatkat vielä saunottelua kunnes huomaat, että ohrapirtelö ei maistu enää ollenkaan hyvältä. Sauna on kuumentanut oluttölkin ja bisse maistuu hikiseltä ja laimealta velliltä. Tämä olut jää juomatta ja korkkaat harmituksissasi uuden, koska et voi oikein muutakaan.

Miten olisit voinut välttää hyvän kaljan hukkaan menemisen? Jättämällä saunakaljat pois kokonaan? Integroimalla jääkaapin saunan takaseinään, joka maksaa yli 2000 euroa?

Varmasti jokainen suomalainen tunnistaa lämpimien saunajuomien tuottaman ongelman. Onneksi me tarjoamme siihen toimivan ja edullisen ratkaisun: Osta Sauna Kallen tölkinviilennin, kasta se kylmään veteen ja vedä se tölkin tai pullon ympäri. Nyt juomasi pysyy viileänä saunassa jopa 4 kertaa kauemmin!